Wilfried Sluys Gestalttherapie en relatietherapie

Contact is even noodzakelijk voor mensen als zuurstof en water. Ervin Polster een van de belangrijkste gestalttherapeuten benoemt het: “contact is the blood of human growth”. Ookal is in deze tijd face to face contact lastig. Blijf in contact met elkaar en anderen.

De vaste standplaats van mijn praktijk voor Gestalttherapie en relatietherapie is in Purmerend. Ik heb echter ook de beschikking tot een locatie in  Amsterdam. Daarmee is mijn praktijk goed te bereiken voor Noord-Holland: de regio’s Zaandam, Hoorn, Alkmaar, Haarlem, Volendam, Monnickendam en Enkhuizen.

In mijn praktijk geef ik de relatietherapie alleen. De praktijk in Beuningen (bij Nijmegen) is gesloten.

Aanmelden en/of informatie opvragen

Wil je je aanmelden voor relatietherapie of individuele therapie ? Gebruik dan het contactformulier. Dit formulier kan je ook gebruiken voor het vrijblijvend opvragen van verdere informatie. Let op: het duurt soms even voordat het formulier geladen is.

Telefonisch contact opnemen kan natuurlijk ook. Als ik aan het werk ben, kan ik je helaas niet te woord staan. Aarzel dan niet om de voicemail in te spreken. Ik bel je zo snel mogelijk terug: 06-15549290.

Praktijkruimte Purmerend

Mijn praktijk in Purmerend bevindt zich in het Waterlandhuis, aan de Waterlandlaan 81, Purmerend (zie routebeschrijving).

Op het parkeerdek van het Waterlandhuis kan je gratis parkeren. De ingang bevindt zich aan de Katwoudestraat (melden bij 1e poort rechts, dan wordt de poort geopend). Via de trap komt u bij de achteringang van het Waterlandhuis. Bij het uitrijden opent de poort vanzelf.

IMG_0119.JPG foto kamer

Praktijkruimte in Amsterdam

Mijn praktijkruimte in Amsterdam bevindt aan de Lijnbaansgracht 67. Er zijn verschillende mogelijkheden in de buurt om te parkeren zie website

Wilfried Sluys op Facebook

Like mijn facebookpagina Relatie in de knoop om op de hoogte te blijven van interessante artikelen en films op het gebied van relaties.

Geregistreerd Gestalttherapeut en maatschappelijk werker

Ik ben lid van de beroepsvereniging NVAGT, EAGT, BSPW (beroepsvereniging van professionals in sociaal werk) en tevens van de koepelorganisatie RBCZ.

Ik sta als maatschappelijk werker geregistreerd bij Registerplein. Bij NVAGT, EAGT sta ik geregistreerd als gestalttherapeut.

AGB-code hulpverlener 90033677

AGB-code praktijk 90012661

RBCZ  licentienummer 901017R

KVK 37137815

BTWNR.  NL002060162B68

Klachtafhandeling

Ben je ontevreden over iets of gaat er volgens jou iets niet goed met betrekking tot de therapie? Dan is dat natuurlijk zeer vervelend. Kijk op de pagina klachtprocedure voor de procedure omtrent klachten.

Contact

Vragen of direct aanmelden? Neem contact op via onderstaand contactformulier of bel 06-15549290.
For contact, please fill out this online form or dial 06-15549290

Fill out my online form.